Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus:


Salasana:

Muista minut

Rekisteröidy

Jos olet kiinnostunut entisaikain ajoneuvoista, ajoneuvojen entisöinnistä, sinulla on jo sellainen tai ihan miten vaan olet kiinnostunut vanhojen mobiilien harrastamisesta, niin kannataa harkita liittymistä automobiilikerhoon.

Emme karsasta tai suosi mitään automerkkiä erityisesti, emme harrastajan ikää tai sukupuolta (ajoneuvon ikää kylläkin) :-). Kuten jokainen yhdistys, niin mekin haluaisimme riveihimme aktiivisia ihmisiä, jotka tulevat juttuun toistensa kanssa ja vievät harrastustamme eteenpäin upeiden automobiilien rakentelun muodossa.

Jäsenhakemuksen saat sihteeriltä. Johtokunta sitten aikanaan kokouksessaan käsittelee täydellisesti täytetyn hakemuksesi ja päättää jäsenyydestäsi. Saat sitten jossain vaiheessa liittymis- ja jäsenmaksulapun ja ne suoritettuasi tietosi päivitetään SAHK:n ja meidän rekistereihimme. SAHK:lta saat jäsenetuina mm säännöllisesti ilmestyvän automobiili-lehden sekä mm. huiman alennuksen mr-tarkastuksista. Huomioi, että jäseneksi pääseminen voi kestää jopa 2 - 3 kuukautta, koska me kaikki teemme tätä harrastuksemme sivutoimena. Myös edut tulevat sitten kun jäsen on kattojärjestön SAHK:n rekisterissä.

P-K:n automobiilikerho järjestää jäsenilleen tapahtumia, retkiä, ja mm. kuukausikokouksia joissa tutustumme meille mobilisteille mielenkiintosiin asioihin mm. yritysvierailujen merkeissä tai sitten teemme talkoita yhteiseksi hyväksemme museolla.

Meillä on myös neuvoteltu hyviä ehtoja ei liikkeisiin Joensuussa. esim. Öjypisteelle öljyjen hinnoissa sekä Varaosamaailmaan varaosista ja tarvikkeista.