Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus:


Salasana:

Muista minut

Rekisteröidy

Jos olet kiinnostunut vanhoista ajoneuvoista, ajoneuvojen entisöinnistä ja kunnostuksesta. Sinulla on jo sellainen tai olet kiinnostunut vanhojen laitteiden harrastamisesta, niin kannataa harkita liittymistä automobiilikerhoon.

Emme karsasta tai suosi mitään ajoneuvoa, emme harrastajan ikää tai sukupuolta. Kuten jokainen yhdistys, niin mekin haluaisimme riveihimme henkilöitä, jotka tulevat juttuun monenlaisten ihmisten kanssa ja vievät harrastustamme eteenpäin upeiden ajoneuvojen rakentelun muodossa.

Jäsenhakemus löytyy valikosta vasemmalla. Hyväksytyt jäsenet saa jossain vaiheessa jäsenmaksuohjeet ja sen suoritettuaan tiedot päivitetään meidän rekisteriimme.

P-K:n automobiilikerho järjestää jäsenilleen tapahtumia, retkiä, sununtai-ilta meettejä ja kuukausikokouksia joissa tutustumme meille mobilisteille mielenkiintosiin asioihin mm. vierailujen merkeissä tai sitten teemme talkoita yhteiseksi hyväksemme museolla.

Meillä on myös neuvoteltu hyviä ehtoja ei liikkeisiin Joensuussa. esim. Öjypisteelle öljyjen hinnoissa sekä Varaosamaailmaan varaosista ja tarvikkeista.