SUSIRAJAN ROMPEPÄIVÄT

Pohjois-Karjalan Automobiilikerho ry järjestää jälleen SUSIRAJAN ROMPEPÄIVÄT 25-26.5.2024.

Lauantaina klo 9.00 – 17.00
Sunnuntaina klo 9.00 – 15.00

Rompepäivät myyntipaikkakartta 2024

Rompepäivät 

Kymmenet myyjät ympäri suomea ja tuhannet paikalliset harrastajat kohtaavat toisensa leppoisassa ilmapiirissä. Tarjolla paljon erilaista uutta ja vanhaa varaosaa ja tarviketta autoihin, traktoreihin, moottoripyöriin, mopoihin, polkupyöriin… kaikkiin aparaatteihin mitä kuvitella saattaa. Unohtamatta harrastuksiin liittyviä lehtiä, kirjoja, antiikkiesineitä. Suuhunpantavaa ja virvoketta myös tarjolla. Tietysti hienoja wanhoja autoja ja vempeleitä.

Museonäyttely

Nimellinen sisäänpääsy/kannatusmaksu on 5 euroa ja rompetorin lisäksi pääsee tutustumaan myös automuseoon, jonka lippu normaalisti maksaa 5 euroa!

Myyntipaikkojen myynti

 • MYYNTIALUEET Järjestelty vain pienesti uudelleen. OSIN UUSI NUMEROINTI, SEKÄ ERIKOKOISIA PAIKKOJA
 • Hinnat 5m x 5m 30€ , 5m x 10m 50€ , 7m x 5m 35€ , 7m x 8m  56€ , 8m x 5m 40€ , 7m x 10m 70€. Myynnissä myös kaksi ylimääräistä paikkaa punaiselta alueelta a’ 30€ (varaus puhelimitse).
 • Myynnissä myös rajoitettu määrä ns.vilttipaikkoja. Nämä paikat myydään portilla erikseen. Toiveena olisi, että tavarat liittyisi edes etäisesti, liikennevälineteknologiaan (ei pakko). Paikat ei ole merkattu karttaan.
 • Myyjän on mahdutettava myyntiosatavarat osastonsa ostamiensa ruutujen sisäpuolelle ajoneuvoineen ja trailereineen tms. jos ne haluaa myyntipaikalla pitää. Myyntiruutuja on täten hankittava riittävästi.
 • Ajoneuvoja voi säilyttää myös myyntialueen ulkopuolella yleisötapahtuman aikana.
 • Tietyt kulkureitit on pidettävä auki koko tapahtuman ajan (esim. hälytysajoneuvoja varten).
 • Sähköä emme valitettavasti pysty teknisesti järjestämään (sulakekokojen takia) esim. asuntoautoille.
 • Myöskin veden käyttö on rajoitettua. 
 • Sähkön käyttö, joillakin myyntiosastolla ja tietyissä tapauksissa, voi olla mahdollista eri korvausta vastaan.
 • Elintarvikkeiden myyminen on kielletty ilman asianmukaisia lupia ja sopimuksia. Sopimus maksullinen ja rajoitetulle määrälle myyjiä.
 • Voit kernaasti kysyä lisätietoja tarvittaessa.

Paikat myydään sähköisesti, linkistä pääset nettikauppaan ja voit maksaa verkkopankissa myyntipaikkasi . Ole tarkka, että valitset haluamasi myyntiruudut. Paikkoja voidaan myydä käteisellä lauantaiaamuna jos niitä on jäljellä.

Myyntialueelle voi saapua Perjantaina klo 8.00 lähtien. Osastot on oltava raivattuina sunnuntaihin klo 17.00 mennessä ja jätteet laitettava niitä varten varattuihin säiliöihin (Mielellään vietävä mennessään). Alueelle ei saa jättää myymättömiä tavaroita.

On turvallisuuden vuoksi suotavaa, että kaikki osastojen kokoamiset ja purkamiset tapahtuvat muuna aikana kuin tapahtuman aukioloaikoina, jolloin yleisöä on myyntikentällä.